Specialus pasiūlymas naujai užsiregistravusiems pirminei konsultacijai

Naujai užsiregistravusiems PIRMINEI konsultacijai, SPERMOGRAMAI taikome net 40% nuolaidą! Pasiūlymas galioja iki birželio 31d.

pic_content_1.pngUŽSIRAŠYTI KONSULTACIJAI PAS GYDYTOJĄ

Paskambinkite į Gražinos Bogdanskienės Vaisingumo Centrą telefonu (8~5) 261 4226 arba 8 687 80605 ir mes Jus užregistruosime gydytojo konsultacijai. Telefonu užsirašysime Jūsų vardą, pavardę ir telefono numerį. Nevaisingumas paliečia abu partnerius šeimoje, todėl jei yra galimybė, siūlome pirminės konsultacijos metu dalyvauti abiems partneriams.

SPERMOS TYRIMAS

Jeigu anksčiau neesate tyręsi dėl nevaisingumo poroje, rekomenduojame atlikti spermos tyrimą. Šiam tyrimui taip pat reikia užsiregistruoti. Tai padaryti galima ir iki pirminės konsultacijos pas gydytoją. Registracija yra būtina, nes mes privalome užtikrinti ir suplanuoti, kad embriologas atliktų tyrimą valandos bėgyje.

Prieš spermos tyrimą rekomenduojamas 3 dienų susilaikymas nuo lytinių santykių. Atkreipiame dėmesį, kad ilgesnis susilaikymas nepagerina spermos kokybės. Sperma turi būti paimta masturbacijos būdu stengiantis visą ejakuliatą surinkti į sterilų indelį. Spermos tyrimui spermą galima atsivežti iš namų jeigu kelionė trunka iki pusvalandžio. Šiuo atveju sterilų indelį spermai (šlapimo tyrimų indelius) galima įsigyti vaistinėje. Indelį su sperma būtina laikyti šiltai, priglaustą prie kūno.

Spermos tyrimą taip pat galima atlikti atvykus į Vaisingumo Centrą sutartu metu. Čia turime specialią atskirą patalpą. Primename, kad spermos tyrimų rezultatams neigiamos įtakos turi kaitinimasis pirtyje, vartojamas alkoholis, rūkymas.

PIRMOJO SUSITIKIMO METU

Pirmojo susitikimo metu gydytoja išklausys Jūsų nusiskundimus, atliks ginekologinę apžiūrą, echoskopiją ir suplanuos tolimesnius tyrimus siekiant išsiaiškinti nevaisingumo priežastis bei pasiūlys gydymo eigą.

GYDYMAS

Yra daug nevaisingumo gydymo būdų ir Jūsų gydytojas, ištyręs nevaisingumo priežastis, visų pirma pasiulys lengviausią ir labiausiai tausojantį sveikatą. Nors pacientai neretai nori iš karto griebtis sudėtingiausių gydymo procedūrų siekiant greičiausio rezultato, atkreipiame dėmesį, kad ir paprastesni bei daug pigesni gydymo būdai, pavyzdžiui hormoninis gydymas ar operacija, yra labai efektyvūs.

GALIMOS PROCEDŪROS NUO LENGVIAUSIOS IKI SUDĖTINGIAUSIOS:

HORMONINIS GYDYMAS

Esant hormonų pusiausvyros sutrikimams gali pagelbėti medikamentinis gydymas ir natūralūs lytiniai santykiai. Šis būdas gali pagelbėti net jei nevaisingumo priežastys lieka neaiškios. Taip pat hormoninis gydymas gali būti taikomas kartu su kitu metodu – intrauterinine inseminacija (IUI).

INTRAUTERININĖ INSEMINACIJA (IUI)

Jeigu sperma yra prastos kokybės, nustatomi spermatozoidų judrumo ar kiekio sutrikimai, didelis klampumas, nesuderinamumas, spermatozoidams pasiekti ir apvaisinti kiaušialąstes padeda spermatozoidų sukoncentravimas iš ejakuliato ir injekcija į partnerės gimdą specialiu metu. Daugiau galite skaityti čia.

OPERACIJA

Jeigu kiaušintakiai yra nepratekami, nustatyta endometriozė, fibroidai, kiaušidžių cistos, laparoskopinė operacija taip pat gali grąžinti vaisingumą.

PAGALBINIAI APVAISINIMO BŪDAI

Jeigu sperma yra ypač prastos kokybės, randami tik pavieniai spermatozoidai ejakuliate ar tik sėklidžių punkcijos metu, jeigu kiaušintakiai yra nepratekami ar kiti nevaisingumo gydymo būdai nepadeda, siūlome IVF,ICSI arba TESA procedūras.

Vaisingumas - tai mūsų specializacija. Dirbame šioje srityje nuo 1993 metų, esame vaisingumo pradininkai Lietuvoje, tad maloniai prašome kreiptis į mūsų specialistus. 

 

Uždaryti

Ačiū.

Netrukus su Jumis susisieksime.

Registruokitės konsultacijai

Darbo laikas