Moteris intymios zonos drėkinimas ir atjauninimas

Makšties ertmės sausumas būna dėl motinystės ir dėl menopauzės.  Šio nemalonaus reiškinio rezultate padažnėja įvairios makšties infekcijos, nes būna sutrikdyta natūrali makšties mikroflora. Taip pat sausa makšties gleivinė yra dirginimo jausmo, niežulio priežastis. Lytinis gyvenimas tampa apribotas dėl nemalonių pojūčių lytinio akto metu.

Makšties audinių atrofija ir ją lydintis makšties išsausėjimas - problemos, kurias būtina spręsti. Šiandien,  problemos dėl sausos makštyje sprendžiamos neskausmingai, saugiai ir greitai. Pilnavertė gyvenimo kokybė visose srityse, moteriškumas, seksualumas gali būti išsaugotas bet kuriame amžiuje.

Neauvia organic produktai pagaminti, naudojant hialurono rūgštį, išgautą iš nepatogeniško Bacillus subtilis bakterijos štamo, siekiant padidinti gydymo saugumą ir išvengti baltymų likučių sukeliamų nepageidaujamų reakcijų.

Kaip stabilizuojanti medžiaga naudojamas PEG (polietilenglikolis), kuris yra saugus ir neskatina kenksmingų medžiagų, galinčių sukelti nepageidaujamas reakcijas, gamybos, bei padaro užpildą tvirtą ir elastingą.

modelka

 

Intense Rose indikacijos:

  • Išorinių lytinių lūpų korekcija - leidžiama tiesiai į lytines lūpas (1 - 2 ml kiekvienai pusei, arba pagal poreikį);
  • G taško augmentacija - suleidžiamas 1 ml produkto į G taško sritį;
  • Makšties atjauninimas - leidžiama į galinę makšties sienelę 3 - 5 ml produkto.


Didžiausia hialurono rūgšties koncentracija ( 28 mg / ml ) ir optimali hidrogelio struktūra garantuoja 100% efektyvumą, saugumą ir ilgalaikį poveikį. 
Kaip ir visi Neauvia užpildai jis yra pagamintas naudojant švariausią hialurono rūgštį, stabilizuotą su PEG (polietilenglikolio) polimeru.

Intense Rose privalumai:

  • Didelė hialurono rūgšties koncentracija (28mg/ml) ir optimali hidrogelio struktūra garantuoja maksimalų užpildymo efektą;
  • Unikalus produktas, skirtas intymiai zonai;
  • Ilgai trunkantis poveikis.

 

Ar šios procedūros saugios? 

Atliekamos sertifikuoto gydytojo, specialiai tam skirtose klinikose, šios procedūros saugios. Naudojami hialurono rūgšties užpildai yra pilnai besirezorbuojantys, o sudėtyje esanti hialurono rūgštis natūraliai randama mūsų organizme.

Ar skausminga?

Prieš injekciją gydytoja (-as) parenka tinkamiausią nuskausminimo metodą, todėl procedūra visiškai neskausminga.


Kada matosi rezultatas?

Lytinių lūpų korekcijos injekcijomis efektas matomas iš karto procedūros. Galutinis rezultatas matomas maždaug po savaitės.
 

Kiek užtrunka procedūra ir gijimo periodas?

Procedūra dažniausiai užtrunka apie 35 min. Kadangi makšties audiniuose labai gera kraujotaka, randų nelieka, bet diskomfortas gali tęstis nuo kelių valandų iki 2-3 dienų, priklausomai nuo individualios organizmo reakcijos.
 

Kokios rekomendacijos po procedūros?

Kad gauti optimalų rezultatą rekomenduojama susilaikyti nuo lytinių santykių 2-3 dienas. Savaitę rekomenduojama vengti karščio (pirties, karštos vonios, soliarumo) bei intensyvaus sporto.
 

Kiek laiko tęsiasi rezultatas?

Tai priklauso nuo individualių organizmo savybių, bet dažniausiai efektas išlieka apie 12 mėn. Vėliau procedūrą galima kartoti.

Ar šios procedūros tinka visoms moterims? 

Būtinai reikia informuoti savo gydytoją jeigu esate alergiška hialurono rūgščiai, sergate lėtinėmis ligomis, sutrikęs Jūsų kraujo krešėjimas, esate nėščia ar žindote kūdikį.

Procedūros trukmė:

Procedūra su nuskausminimu trunka iki 1 val. Prieš procedūrą būtina konsultacija.

Būtini tyrimai prieš procedūrą:

  • bendras kraujo tyrimas;
  • onkocitologinis tyrimas (jei buvo nedarytas);
  • makšties tepinėlis
  • echoskopas.

 

Kainoraštis

Uždaryti

Ačiū.

Netrukus su Jumis susisieksime.

Registruokitės konsultacijai

Darbo laikas